Pàgina d'inici > 8demarç denuncia, EL DIARI DE PATRÍCIA, NEWS, VSO -Víctimes socials- > DIARI DE PATRÍCIA / HEREU TREU PILOTES FORA

DIARI DE PATRÍCIA / HEREU TREU PILOTES FORA

Les trampes de l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, amb la consulta sobre la reforma de la Diagonal. Com es diria en l’argot judicial, amb premeditació, traïdoria, nocturnitat…

L’altre dia una ciutadana va denunciar per mitjà d’una instància que no hi havia informació a les oficines d’atenció al ciutadà (OAC) de Barcelona sobre l’opció C, que és no estar d’acord ni amb l’opció A ni B. La dona, després d’insistir, va presentar una queixa que ella mateixa va portar a l’alcaldia. Doncs ja tenim la resposta de l’alcalde.

Cal dir que se li deia en aquesta instància, que he pogut tenir a les meves mans, que una consulta amb tres opcions i que no és fes ús, per part de l’ Ajuntament, de la democràcia de publicitat de les tres no era una consulta. Com podreu observar no fa referència en cap moment de la falta de democràcia de la consulta, només tira pilotes fora.

És divertit veure com els seus propis arguments no s’aguanten, diu que la Diagonal és ineficient, i que la vol millorar traient el trànsit i posant transport públic… es veu que no li deuen arribar les noticies,les queixes i conclusions del Racc, del gremi de comerciants i dels veïns, així com de tota la gent que ve de fora de Barcelona i que entra per la Diagonal, recordem que Rodalies continua sent un guirigall.

El més reprovables és que diu que l’ OPCIÓ C no té projecte i que per tant no té “explicació o contingut a transmetre”. Disculpi Sr. Hereu, però si és una consulta i hi ha tres opcions no és pot fer cap tipus de “censura” a la tercera opció, ja que els ciutadans teòricament han de decidir i la democràcia i la publicitat ha de ser per les tres. Aquest partidisme que és fa per l’ A i la B no és sa per qualsevol tipus consulta i no ajuda a tenir confiança en un govern que ja està caducat.

Prou ocultisme i si és una consulta popular les tres opcions s’han de publicitat. Com he rebut via telemàtica, jo demano que es voti per l’opció C de Cervell, que els ciutadans votem pel que li falta a aquest Ajuntament!.

La resposta de l’alcalde la ciutat:

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari