Pàgina d'inici > NEWS, VSO -Víctimes socials- > LA CONSULTA SOBRE LA DIAGONAL: L’OPCIÓ “C”, LA QUE NO VOL HEREU, S’IMPOSA EN LES ENQUESTES

LA CONSULTA SOBRE LA DIAGONAL: L’OPCIÓ “C”, LA QUE NO VOL HEREU, S’IMPOSA EN LES ENQUESTES

L’opció “C”, la que descarta tant la Rambla com el Bulevard, aquella que l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha obstinat a ocultar fins i tot en la gimcana de la ciutat, és la que s’imposa en els sondeigs que s’han fet a peu d’urna.

Segons diferents enquestes, fins un 80% dels que han anat a votar han optat per la “C”, davant un 14% que han votat l’opció A (la del bulevard) i un 7% que han escollit la “B” (Rambla). És, precisament, en l’Eixample on l’opció C s’imposa de forma aclaparadora. No és el moment d’afrontar una despesa descomunal com el que suposa la reforma de la Diagonal ideada per l’ajuntament, és un dels principals arguments dels opositors.

La consulta va arrencar ahir amb problemes logístics i tècnics que van impedir a molts barcelonins votar. Fins i tot l’alcalde Hereu va tenir problemes i un tècnic va haver de socórrer-lo.

En vista de la situació que s’entreveu, els dos sindicats majoritaris, CCOO i UGT, han hagut d’acudir avui, en companyia d’11 entitats cíviques, al rescat de l’alcalde i la seva defensa de la transformació de l’avinguda Diagonal.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari